De rennen

De katten hebben hier beschikking over 2 rennen, een kleine super veilige, en een grote die ooit de hondenren was en niet volledig catproof is omheind.
Er zijn namelijk geen electrische draden bovenlangs het gaas gespannen, zodat ze er uit zouden kunnen klimmen als ze willen.

De grote ren

Van oudsher is de grote ren een hondenren, met stroomdraden tegen het uitbreken uitgerust. Hier heb ik voor de katten de stroom overigens nooit op staan omdat de draden destijds onderlangs gespannen zijn om uitgraven te voorkomen. Bomen om heerlijk in te kunnen klimmen
De grote ren is ongeveer 180 m2 en juist omdat hij zo groot is, is de drang om uit te breken er niet zo snel; toch mogen ze niet zonder toezicht in deze ren.
Er staan bomen in om lekker in te klimmen (Trulla doet dit bijzonder graag) en de ruimte is groot genoeg om dolle sprintjes te trekken (en dat is bij voorkeur aan Mijntje besteed).

de grote ren (voorzijde)
de voorzijde van de grote ren

de grote ren (achterzijde)
de achterzijde van de grote ren

De kleine ren

De andere ren is het dagverblijf van Moby en Benjamin, en is zelfs voor kleine kittens veilig.

de katerren

katerbroekje

 

In het binnenverblijf staat een tafeltje met daarop en er onder mandjes, zodat er lekker zacht geslapen kan worden. En uiteraard ook nog een kattenbak want je poepjes in dezelfde bak doen als je plasjes is natuurlijk uitgesloten.

Moby, Benjamin en Frutti verblijven in de kleine ren als ik naar mijn werk ben. Zodra ik thuis ben, krijgen de ongeholpen heren hun katerbroeken aan en mogen ze naar binnen bij mij en de andere katten.

En binnen met de katerbroek aan