spaaracties

Spaaracties

In Nederland zijn er aan verschillende merken kattenvoeders en kattengrit spaaracties verbonden. Door middel van het uitknippen van streepjescodes of zegeltjes, kunnen gratis producten of tegoedbonnen worden verkregen.
Zelf denken wij dat ons lijstje alles behalve compleet is. Kent u nog meer spaaracties op kattenproducten? Mail het ons, dan voegen wij deze aan ons overzicht toe.

De momenteel in ons overzicht opgenomen merken met spaaracties:

Felix Gourmet Hill's
Linda Prins Purina ProPlan
Renske Royal Canin Vet-Concept
Zoo-plus  

Felixkadootjes

Felix spaaractieDe spaarzegels vind je op alle Felix voedingen: Felix 400g blikken, Felix droge brokjes, Felix portiezakjes, Felix alu Felix spaarzegelkuipjes en op Felix snacks.

Met deze zegels kunnen via de Felix on-line Kat-a-logus diverse Felix kat-dootjes (uitsluitend met bijbetaling) besteld worden.

De zegels zijn enkel op de Nederlandse Felixverpakkingen te vinden.

lees meer

Gourmet

Sparen met Gourmet GoldMet Gourmet spaar je de spaarpunten die je op elke verpakking van Gourmet kan vinden: droge brokjes, blikken/blikjes, multipacks en zakjes.

Uitpuilende voorraadbussen met bergen punten zijn verleden tijd: schrijf je als Clublid in op de Gourmetsite en daarmee open je een privérekening waar de spaarpunten die je zo vaak als je wilt kan Gourmet poeftoesturen, op worden bijgeschreven.
Als je privérekening voldoende saldo heeft, kun je gaan webwinkelen.

De artikelen zijn zowel met bijbetaling of volledig met spaarpunten te bestellen.

Voorbeeld: de poef hiernaast kost 120 spaarpunten (exclusief handling- en verzendkosten) of
60 spaarpunten + € 3,50 (exclusief handling- en verzendkosten)

Dan nog goed nieuws voor spaarders buiten Nederland:
je kunt je met je eigen adresgegevens als Clublid registeren, terwijl je het product op een adres van familie of collega's in Nederland laat bezorgen.

lees meer

 

Hill's

Hill's kent een spaarprogramma voor fokkers en professioneel gebruikers: het Hill's Breeder Association Programma (HBA).

Hill's Breeder AssociationOm lid te worden van de Hill’s breeders association dient u als fokker aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • in het bezit zijn van tenminste 3 honden waarvan 1 teef of 3 katten waarvan 1 poes;
  • geregistreerd zijn bij de raad van beheer of aangesloten bij een rasvereniging of een kattenvereniging;
  • minimaal 1 nestje per jaar fokken;
  • voert Hill’s en raadt Hill’s actief aan bij toekomstige eigenaren

Via een spaarkaart met een geldigheidsduur van 1 jaar kan worden gespaard voor gratis voeding: na aankoop van 6 grootverpakkingen (minimaal 4 kg voor de kat) van dezelfde verpakkingsgrootte ontvangt u 1 zak van deze grootte gratis. Of u spaart verder en ontvangt na aankoop van 11 verpakkingen 2 verpakkingen gratis. Tevens kunnen met het HBA lidmaatschap gratis Hill's kittenpakketten worden aangevraagd.

lees meer

Linda

Linda

Met Linda spaarpoezen, die op elke verpakking van de Linda-produkten zijn te vinden, kan je sparen voor diverse kadootjes maar ook voor tegoedbonnen.

Klik hier voor een overzicht van het complete Linda-assortiment.

Linda Spaarpoeslees meer

 

 

 

Prins

Prins ClubkaartDe Prins Clubkaart

Door het sparen van 12 streepjescodes van Prins verpakkingen ontvangt men bij het inleveren van een volle spaarkaart bij een Prins Kroondealer een 13-de zak gratis. Deze actie geldt voor zowel de groot- als kleinverpakkingen.

 

De Prins Vriendenpas

Prins Vriendenpas


Gratis pas met de foto van uw dier, waarmee blikjes kunnen worden verkregen waarin bv snacks op te bergen zijn. Elk seizoen een nieuw gratis blikje.

 

 

Spellenset Mississippi - spaaractie PrinsDe Prins Spaaractie Kleding en Luxe artikelen

Verder kan er met 2 streepjescodes plus bijbetaling bij Prins gespaard worden voor kleding voor kinderen/volwassenen en voor luxe artikelen.

lees meer

 

Purina ProPlan

Voor geregistreerde catteries heeft ProPlan een spaarprogramma. Op de 7,5 en 15 kg zakken is een waardepunt te vinden.
ProPlan voor BreedersBij een volle spaarkaart van 6 waardepunten ontvang je een waardebon voor een gratis verpakking en een nieuwe spaarkaart.

Verder kom je in aanmerking voor gratis kittenpakketten, en kan je gratis kilo's voer sparen met het doorgeven van de verhuizing van je kittens. Per kittenadres ontvang je 1 kilo gratis ProPlan voer naar keuze.

Meld je aan via het breederteam (breederteam@purina.nestle.com) en een consultant zal contact met je opnemen voor de verdere gang van zaken. Via je consultant kan je een toegangscode aanvragen voor de breederswebsite.

lees meer

Renske SpaaractieRenske

Boeken, pluche speeltjes of meer Renske Vers kan je sparen met de spaarpunten die op de Renske verpakkingen zijn te vinden. Enkel Renske Spaarpuntmet spaarpunten, zonder bijbetaling.

lees meer

Royal Canin

kalender

Catteryregeling

Royal Canin heeft geen vast spaarprogramma, maar wel regelmatig acties. Hou de actiepagina in de gaten voor de lopende acties.

10+1 cattery regeling
Royal Canin heeft voor geregistreerde catteries de 10+1 cattery regeling. Deze regeling heeft uitsluitend betrekking op de 10kg verpakkingen van de Royal Canin Sensible 33Feline Nutrition en Feline Breed Nutrition lijn. Na aankoop van 10 verpakkingen krijg je 1 verpakking van Royal Canin vergoed.

Babycat pakketten
Als je kittens hebt waaraan je Royal Canin voert (of gaat voeren), kan je bij Royal Canin Babycat pakketten aanvragen. Meer hierover op onze Kittenpakkettenpagina.

lees meer

Vet-Concept

Treuepunkte Vet-Concept

Bij Vet-Concept kan financieel tegoed worden gespaard. Voor elke levering met een waarde van ten minste 25 euro ontvangt u 5 'Treuepunkte'. Van een rekeningsbedrag van 50 euro 10 'Treuepunkte' en van 75 euro 15 etc.

Bij het verwerven van een nieuwe klant die de producten van Vet-Concept wil uitproberen voor een bedrag van tenminste 25 euro, ontvangt u 25 'Treuepunkte'.

De 'Treuepunkte' worden door Vet-Concept bijgehouden en op elke factuur inclusief totaalsaldo vermeld; bij Vet-Concept Baars filets50 Treuepunkte wordt er € 12,50 tegoed op uw klantenrekening bijgeschreven wat bij een volgende factuur automatisch verrekend wordt.

lees meer

 

zooPlus

cats 5%Zooplus is een online winkel voor dierbenodigdheden en diervoeders en kent een bonusprogramma. Voor iedere euro van de bestelwaarde Pruduct uit de zooPlus premieshop: Kattenhengel veerboa 150 punten (1-4-2012)ontvangt u een zooPluspunt.

Uw gespaarde zooPluspunten kunt u voor bonusproducten in de premieshop inwisselen, van eenvoudige tot luxe producten, afhankelijk van het gespaarde puntenaantal.

lees meer


laatst bijgewerkt op 14-04-2012


DISCLAIMER
Wanneer u een van de koppelingen op deze pagina bezoekt, gaat u naar een website die door een andere partij wordt bestuurd. Cattery van de Moeshoek is niet verantwoordelijk voor de informatie of inhoud op andere sites.
Klik hier om de volledige tekst van onze disclaimer te lezen.