• Fancy Pants van de Moeshoek
Fancy Pants van de Moeshoek (Fancy)

Geboren op: 24-7-2016 (nest 12)
Geslacht: kater
Kleur: zwart smoke met wit (NFO ns 09)
Ouders: Alfrodull's Moby en To Dhasos ie Gata Electra
Status: woont in onze cattery 

Over Fancy

Oh wat een ellende om buiten de veilige baarmoeder te moeten geraken. Fancy Pants zette het gelijk op een gillen. En dat deed hij nog lang heel makkelijk, als hij vermoedde dat zijn moeder niet in de buurt was. Nu hij een stuk ouder is, heeft hij zijn focus op 'zijn mens' verlegd.

Fancy is een speciale voor mij. Natuurlijk zijn z'n broertjes ook lief, maar hij slaat alles. Je hoeft maar naar hem te kijken en zijn spinmotortje gaat aan.
Hij slaapt elke nacht op mijn kussen, en dat deed hij al vanaf dat hij bijna 5 weken oud was. Hij is niet bij me weg te slaan.

Fancy is door omstandigheden na 2 weken nadat hij was verhuisd teruggekomen in de cattery. Hij kwam binnen stappen en niemand keek op of om en ook hij ging verder met waar hij 2 weken geleden was gebleven (eten). Maar natuurlijk kon hij hier niet blijven, zei mijn verstand. Maar het hart riep echter wat anders en zo wilde het dat Fancy hier is blijven wonen.
Hij is dikke maatjes met Frutti en Buffalo, speelt veel met ze en wast ze als het tijd is om te luieren. Hij slaapt lepeltje lepeltje met Frutti op mijn bed tege mijn benen aan, om midden in de nacht wakker te worden en naar mijn gezicht te verhuizen en daar half op te gaan liggen al kopjes gevend aan mijn neus.

Fancy Pants is genoemd naar een Amerikaanse fuchsia creatie uit 1961.

Fuchsia Fancy Pants

groeicurve

Wat ik graag eet

Ik eet alles graag: brokken, blik, vers vlees en prooien. Dat is dan ook wel aan mijn gewichtscurve te zien!

Foto van toen en later
Fancy Pants van de Moeshoek (Fancy) Fancy Pants van de Moeshoek (Fancy)