• Guus Geluk van de Moeshoek
  • Guus Geluk van de Moeshoek
  • Guus Geluk van de Moeshoek
  • Guus Geluk van de Moeshoek
Guus Geluk van de Moeshoek (Otje)

Geboren op: 25-5-2018 (nest 15)
Geslacht: kater
Kleur: zwart zilver gestreept met wit (NFO ns 09 23)
Ouders: Danju Mylo av det Swaneraft en Do-Re-Me Fra Jegere Drøm
Status: verhuisd naar Reeuwijk

Over Otje

Guus Geluk, je zal het maar hebben, 4 zussen. Is dat even een geluk of niet?! Hij vermaakt zich in ieder geval prima met ze en een leven zonder kattenmaatje is voor hem dan ook niet voor te stellen.

Guus heeft een prachtige zilveren streepjespyama, een witte bles, borst en voetjes en kenmerkend aan hem zijn het zwarte neusdopje en de niet symmetrisch over zijn neus lopende vlek.

Hij heeft zich tot een ontzettend leuk kitten ontwikkeld, dat nieuwsgierig en ondernemend is en altijd in voor een spelletje met de mens. Die dan steevast eindigt in een kriebel aan de zijkant van zijn koppie want oh dat vindt hij zo fijn en dat laat hij dan ook luid snorrend weten.

Guus zijn naam is ontleend aan een karakter uit Duckstad, de fictieve stad waar Donald Duck, zijn familie en vele andere Disney-figuren wonen. Guus is geadopteerd door Doortje Duck, de zus van Oom Dagobert. Hij is de eeuwige rivaal van Donald Duck.

Guus Geluk

groeicurve

Wat ik graag eet

Ik ben een moeizame eter. Eten vind ik een totaal overbodige bezigheid. Met als gevolg dat ik niet klein ben, maar wel mager en dus ook niet de zwaarste van het nest ondanks dat is een katertje ben.
Ik ben wel te verleiden met vers neer gezet vers vlees, dan eet ik een paar hapjes maar is net als mijn moeder dan ook alweer snel afgeleid en weg van het bord. Gelukkig neem ik ook af en toe een hapje van de schotel met kittenbrokjes.

Foto van toen en later
Guus Geluk van de Moeshoek (Otje) Guus Geluk van de Moeshoek (Otje)