• Zwarte Magica van de Moeshoek
  • Zwarte Magica van de Moeshoek
  • Zwarte Magica van de Moeshoek
  • Zwarte Magica van de Moeshoek
Zwarte Magica van de Moeshoek (Magica)

Geboren op: 25-5-2018 (nest 15)
Geslacht: poes
Kleur: zwart gemarmerd (NFO n 22)
Ouders: Marivon Benjamin en Nunchaku Yi Min
Status: verhuisd naar Heerlen

Over Magica

Zwarte Magica is een robuuste dame met een verbazendwekkende boning en een volle, diep zwart gekleurde gemarmerde vacht. Zij heeft duidelijk de lichaamsbouw van haar vader geerfd.

Als ze wakker is, dan dendert ze als een bouwvakker door het huis en meet haar krachten met ome Fancy (waardoor ze natuurlijk uiteindelijk al piepend in de houdgreep wordt genomen en het onderspit delft).

Magica is vrij onafhankelijk en toch ligt zij graag bij haar nestgenootjes, maar in de nacht ook bij mij in bed tegen mijn buik aan.

Magica haar naam is ontleend aan een karakter uit Duckstad, de fictieve stad waar Donald Duck, zijn familie en vele andere Disney-figuren wonen. Zwarte Magica is de gemene heks die steeds weer een nieuwe manier bedenkt om het geluksdubbeltje van Oom Dagobert te stelen. Haar testen hebben uitgewezen dat muntstukken die door rijke lieden zijn aangeraakt een sterke kracht bezitten. Ze wil de magische krachten van de muntjes tot een amulet omsmelten in de Vesuvius. 

Zwarte Magica

groeicurve

Wat ik graag eet

Ik mag dan niet de zwaarste van het nest zijn, zo oogt ik zeker wel en ik eet er ook naar. Ik hou van vers vlees maar eet ook wel brokken als het vlees al iets te lang naar mijn zin staat. Soort brok maakt mij daarbij niet uit. Met een kuiken doe je mij een groot plezier, al mag je mij daarbij nu nog wel een beetje helpen door de kop er vanaf te halen en los aan te bieden.

Foto van toen en later
Zwarte Magica van de Moeshoek (Magica) Zwarte Magica van de Moeshoek (Magica)