• Polly van de Moeshoek
  • Polly van de Moeshoek
  • Polly van de Moeshoek
  • Polly van de Moeshoek
  • Polly van de Moeshoek
  • Polly van de Moeshoek
Polly van de Moeshoek (Polly)

Geboren op: 26.6.2021
Geslacht: poes
Kleur: blauw gemarmerd (NFO a 22)
Ouders: Marivon Benjamin en Do-Re-Me Fra Jegere Drøm
Status: verhuisd naar Santpoort-Noord

Over Polly

De namen van de kittens zijn ontleend aan de drie belangrijkste personages in de serie Fawlty TowersFawlty Towers, een Britse televisiecomedy die in twee series van zes afleveringen voor de BBC werd gemaakt.
De plots hebben door de veelvuldig voorkomende misverstanden een sterk kluchtig karakter. In de serie komen vele stereotypen over hotels en het personeel aan bod. In elke aflevering krijgt het hotel andere gasten, die allemaal een ander karakter of stereotype vertegenwoordigen, waar dan de grappen van die aflevering om draaien.

Veel van de verwikkelingen draaien om het snobisme van Basil, die hardnekkig probeert de klantenkring van het hotel op een wat hoger niveau te brengen. Hij schrikt er niet voor terug zijn klanten te schofferen als hij daar aanleiding toe ziet. Basil werkt zich daarmee regelmatig in de nesten en in veel gevallen is het Polly die op allerlei inventieve manieren haar werkgever de helpende hand reikt.Polly Sherman

Het eerste kitten in nest 23 is vernoemd naar Polly Sherman (vertolkt door Connie Booth), serveerster in het hotel. Bij gebrek aan personeel fungeert ze ook als kamermeisje en soms als receptioniste hoewel ze eigenlijk in deeltijd werkt (ze studeert beeldende kunst). Polly is slimmer dan Basil en helpt hem vaak oplossingen te verzinnen voor de problemen waar hij (al dan niet door zijn eigen schuld) mee kampt.

groeicurve

Wat ik graag eet

Snackbox van PollyIk kan goed eten van vers vlees, natvoer, en prooidieren daar ben ik dol op. Brokken lust ik inmiddels ook wel, maar ben nog wel kieskeurig als het gaatom het merk. Als het Royal Canin is, is het voor mij altijd goed (net als bij mijn moeder het geval is). Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar vers vlees.
Verder ben ik dol op kleine ratten, muizen en eendagskuikens!

Feringa Koudgeperst Kip Happy Cat Junior Land Ente Royal Canin Exigent Protein Preference 42 Royal Canin Outdoor 30 Royal Canin Sensible 33 Animonda Carny in diverse smaken Animonda Vom Feinsten Adult Milkies in diverse smaken Felix Elke Dag Feest Mix Vis Selectie in Gelei Gourmet Gold Mousse Tonijn Smeltende kern Royal Canin Mother & Babycat Mousse Smilla Gevogeltepannetje met vis Smølke Soft Pate Zoetwatervis Kiezebrink Eendagskuikens Kiezebrink Kleine weaner rat Kiezebrink Muizen Cosma Snackies kip Tigeria Gevriesdroogde snacks in de smaak Kip met Omelet BARFmenu Kip Carnibest Natuurvoer kat Cat's Nature Beefmix Rund Cat's Nature Gevogeltemix Diverse merken gesneden rauwe eendenhartjes Diverse merken gesneden rauwe kippenhartjes Dogmeat Kalkoen Dogmeat Kip-Rund-Zalm Naturis Puppymix Premium
Foto van toen en later
Polly van de Moeshoek (Polly) Polly van de Moeshoek (Polly)