• Sybil van de Moeshoek
  • Sybil van de Moeshoek
  • Sybil van de Moeshoek
  • Sybil van de Moeshoek
  • Sybil van de Moeshoek
  • Sybil van de Moeshoek
Sybil van de Moeshoek (Sybil)

Geboren op: 26.6.2021
Geslacht: poes
Kleur: zwart gestreept (NFO n 23)
Ouders: Marivon Benjamin en Do-Re-Me Fra Jegere Drøm
Status: verhuisd naar Santpoort-Noord

Over Sybil

De namen van de kittens zijn ontleend aan de drie belangrijkste personages in de serie Fawlty TowersFawlty Towers, een Britse televisiecomedy die in twee series van zes afleveringen voor de BBC werd gemaakt.
De plots hebben door de veelvuldig voorkomende misverstanden een sterk kluchtig karakter. In de serie komen vele stereotypen over hotels en het personeel aan bod. In elke aflevering krijgt het hotel andere gasten, die allemaal een ander karakter of stereotype vertegenwoordigen, waar dan de grappen van die aflevering om draaien.

Veel van de verwikkelingen draaien om het snobisme van Basil, die hardnekkig probeert de klantenkring van het hotel op een wat hoger niveau te brengen. Hij schrikt er niet voor terug zijn klanten te schofferen als hij daar aanleiding toe ziet. Basil werkt zich daarmee regelmatig in de nesten en in veel gevallen is het Polly die op allerlei inventieve manieren haar werkgever de helpende hand reikt.Sybil Fawlty

Het derde kitten in nest 23 is vernoemd naar Sybil Fawlty (vertolkt door Prunella Scales), Basils vrouw. Sybil lijkt beter in een functie van manager te passen dan Basil, maar is vaak genoeg ook drukker met bellen met een vriendin of kletsen met een gast dan met echt werk. Wel is ze veel beleefder dan Basil, maar niet tegen Basil zelf, die allerlei vreselijke bijnamen voor haar heeft. Hij kan echter nooit van haar winnen.

groeicurve

Wat ik graag eet

Ik lust inmiddels vele soorten natvoer, vers vlees en brokken, maar met prooidieren hoef je bij mij niet aan te komen. Ik heb de voorkeur voor niet te papperig natvoer of vers vlees waarvan ik makkelijk stukken in mijn bek kan happen. Ik eet mijn brokken netjes uit de Surefeed. Ondanks dat ik veel soorten voer lust, ben ik geen grote eter.

Happy Cat Adult Atlantik-Lachs (Zalm) Animonda Vom Feinsten Deluxe Adult met forel Farmina N&D Haring en Sinaasappel Feringa Koudgeperst Kalkoen Feringa Koudgeperst Kip Happy Cat Junior Land Ente Royal Canin Outdoor 30 Royal Canin Sensible 33 Trovet Hypoallergenic Konijn RRD Kat Animonda Carny in diverse smaken Animonda Vom Feinsten Adult Milkies in diverse smaken Felix Elke Dag Feest Mix Vis Selectie in Gelei Gourmet Gold Mousse Tonijn Smeltende kern Royal Canin Mother & Babycat Mousse Schesir Tonijn met Ananas Schesir Tonijn met Kiwi Schmusy Nature Sardines puur Smilla Gevogeltepannetje met vis Smilla Rindtoepfchen mit Ente Smølke Soft Pate Zoetwatervis Cosma Snackies kip Tigeria Gevriesdroogde snacks in de smaak Kip met Omelet Bibi Kipmix voor katten Carnibest Natuurvoer kat Cat's Nature Gevogeltemix Daily Meat Gansmix Diverse merken gesneden rauwe eendenhartjes Diverse merken gesneden rauwe kippenhartjes Dogmeat Eend Dogmeat Kalkoen Dogmeat Kip-Rund-Zalm KB Mix Konijn KIVO Eend Compleet KIVO Kip & Vis Compleet KIVO MiauwMix Compleet
Foto van toen en later
Sybil van de Moeshoek (Sybil) Sybil van de Moeshoek (Sybil)