• Morris Minor van de Moeshoek
  • Morris Minor van de Moeshoek
  • Morris Minor van de Moeshoek
  • Morris Minor van de Moeshoek
  • Morris Minor van de Moeshoek
  • Morris Minor van de Moeshoek
Morris Minor van de Moeshoek (Viktor)

Geboren op: 11.4.2022
Geslacht: kater
Kleur: zwart gestreept (NFO n 23)
Ouders: Marivon Benjamin en River's Village Fergie
Status: verhuisd naar Dalfsen

Over Viktor

Morris Minor convertableHet katertje uit nest 24 is genaamd naar de Morris Minor. De Morris Minor was een automodel van de Britse fabrikant Morris Motors Ltd., dat in 1948 voor het eerst werd gepresenteerd en dat tot 1971 in productie is gebleven. Het model, dat in het Verenigd Koninkrijk de bijnaam "Moggy" heeft, geldt als "typisch Engels".

groeicurve

Wat ik graag eet

Nu ik weet dat het vrouwtje vers vlees aan het aanrecht op een bord doet, sta ik te gillen aan haar voeten en probeer op het aanrecht te springen (dat ik nog geen turf hoog ben zie ik zelf niet zo). Ik eet gewoon mee van de borden van de volwassenen. Brokjes pak ik zelf uit de Surefeeds wanneer ik daar zin in heb en met name die met volwassen brokken doe ik vaak aan. Maar vers vlees, muizen en kuikens zijn toch wel mijn favoriet.

Animonda Vom Feinsten Deluxe Adult met forel Feringa Koudgeperst Kip Josera Marinesse Leonardo Zalm graanvrij Royal Canin Kitten Royal Canin Mother & Babycat Royal Canin Sensible 33 Smilla XXL Almo Nature Daily Menu Kalf Almo Nature Daily Menu Kalkoen Almo Nature Daily Menu Konijn Almo Nature Daily Menu Rund Animonda Carny Kip & Zalm Animonda Carny Kitten Gevogelte-cocktail Animonda Carny Single Protein Puur Rund Coshida Selection Pastete in de smaken zalm, koolvis, kalf en wild Gourmet Gold Mousse met Tonijn Hill's Prescription Diet Urgent Care a/d Royal Canin Mother & Babycat Mousse Smilla Gevogeltepannetje met gevogelteharten Whiskas Tonijn in gelei Kiezebrink Eendagskuikens Kiezebrink Muizen Cosma Snackies kip My Star is a Cutie Freeze Dried Snack Eend Optimus Gevriesdroogde snacks in de smaken kip, eend en zalm Bibi Natuurmix voor katten Cat's Nature Beefmix Rund Cat's Nature Gevogeltemix Diverse merken Gemalen lamshart Dogmeat Eend Dogmeat Geit Dogmeat Lam Compleet KB Gemalen runderhart KB Mix Kip Naturis Lam
Foto van toen en later
Morris Minor van de Moeshoek (Viktor) Morris Minor van de Moeshoek (Viktor)