• Lola GT van de Moeshoek
  • Lola GT van de Moeshoek
  • Lola GT van de Moeshoek
  • Lola GT van de Moeshoek
  • Lola GT van de Moeshoek
  • Lola GT van de Moeshoek
Lola GT van de Moeshoek (Lola)

Geboren op: 11.4.2022
Geslacht: poes
Kleur: zwart gestreept (NFO n 23)
Ouders: Marivon Benjamin en River's Village Fergie
Status: verhuisd naar Ommen

Over Lola

Lola GTHet tweede poesje uit nest 24 is genaamd naar de Lola GT. Dit prototype dat in 1963 werd gebouwd, vormde de inspiratie voor de Ford GT race auto. Hij is er nog steeds, gerestaureerd en in het bezit van een (rijke) Amerikaan die vanaf het begin wild enthousiast was van dit prototype.

groeicurve

Wat ik graag eet

Ik eet gewoon mee van de borden van de volwassenen, de Surefeeds vind ik nog niet zo interessant omdat ik geen groot fan van brokken ben. Die eet ik maar heel beperkt. Natvoer vind ik redelijk, ik ben erg kieskeurig in wat ik lust en ik eet er altijd maar een paar hapjes van. Vers vlees vind ik het betere werk. Maar waar ik verzot op ben zijn muizen. Die heb ik in mum van tijd op!

Animonda Vom Feinsten Deluxe Adult met forel Feringa Koudgeperst Kip Josera Catelux Leonardo Zalm graanvrij Royal Canin Kitten Royal Canin Mother & Babycat Royal Canin Sensible 33 Smilla XXL Almo Nature Daily Menu Kalf Almo Nature Daily Menu Kalkoen Almo Nature Daily Menu Konijn Almo Nature Daily Menu Rund Animonda Carny Kip & Zalm Animonda Carny Kitten Gevogelte-cocktail Animonda Carny Single Protein Puur Rund Coshida Selection Pastete in de smaken zalm, koolvis, kalf en wild Gourmet Gold Mousse met Tonijn Hill's Prescription Diet Urgent Care a/d Royal Canin Mother & Babycat Mousse Smilla Gevogeltepannetje met gevogelteharten Whiskas Tonijn in gelei Kiezebrink Eendagskuikens Kiezebrink Muizen Cosma Snackies kip My Star is a Cutie Freeze Dried Snack Eend Optimus Gevriesdroogde snacks in de smaken kip, eend en zalm Bibi Natuurmix voor katten Cat's Nature Beefmix Rund Cat's Nature Gevogeltemix Diverse merken Gemalen lamshart Dogmeat Eend Dogmeat Geit Dogmeat Lam Compleet KB Gemalen runderhart KB Mix Kip Naturis Lam
Foto van toen en later
Lola GT van de Moeshoek (Lola) Lola GT van de Moeshoek (Lola)